DIGITÁLIS (CSÚCS)TECNIKA Peti Péterrel // Augusztus 2 – 9.

A Tripont képviseletében Peti Péter évek óta fontos tényezője a FotóFalunak. A Tripont kft. biztosít számunkra stúdiófelszerelést és a digitális csúcstechnikát. A stúdiótechnikán túl az idén is a legprofibb technikát hozzák el hozzánk, PhaseOne középformátumú digitális gépeket és Profoto világítástechnikát.

Peti Péter önmagáról:

1989-ben Indiában egy egyetemi könyvtárban döntöttem el, hogy a digitális fotográfia  nekem való, azzal szeretnék a jövőben foglalkozni. A szerencsémnek köszönhetően azóta mindig a legjobb technika segítségével dolgozhattam. 2014-től pedig abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a PhaseOne csúcstechnikát használhatom. Ötödik éves fotófalusi vagyok. Minden évben alig várom azt a tíz napot, amit a barátaimmal tölthetek. Három éve a Nyúlbookban foglaltam össze amit a fotográfiáról gondolok.

Alakuló honlapom itt található:
https://www.peterpetiphoto.hu/home

Ötödik éve vagyunk Drégelypalánkon szeretném ha ezt szakaszt azzal zárnánk, hogy összeállítunk egy dokumentarista anyagot a falu és környéke jelenéről, emberekről, helyekről, hangulatokról. Ennek az anyagnak a kulcsképeit PhaseOne technikával készítenénk el közösen. Várom az ötleteket és az együttműködést.

Minden nap két órában vacsora előtt rendelkezésre állok, hogy digitalizált analóg és digitális képeitek digitális kidolgozásában segítsek, miközben bemutatom a CaptureOne20 lehetőségeit.

Az analóg kontakt eljárások szerelmeseinek segítek a negatívok kidolgozásában, kinyomtatásában, a nyomtatás 1db A4 felületig díjmentesen a fölött költségtérítéssel ( kb.10ezer forint/ négyzetméter.)

Kurzusvezető:
Peti Péter, a Tripont képviselője

Az alábbi időpontban csatlakozhatsz a kurzushoz:
2020. augusztus 2. 14:00
Időtartama:
2020 augusztus 2. – augusztus 9.

Árakról itt informálódhatsz. Ha csatlakoznál más kurzusunkhoz is, jelöld a jelentkezési lapodon.

JELENTKEZEM