DIGITÁLIS (CSÚCS)TECNIKA Peti Péterrel // Augusztus 2 – 9.

A Tripont képviseletében Peti Péter évek óta fontos tényezője a FotóFalunak. A Tripont kft. biztosít számunkra stúdiófelszerelést és a digitális csúcstechnikát. A stúdiótechnikán túl az idén is a legprofibb technikát hozzák el hozzánk, PhaseOne középformátumú digitális gépeket és Profoto világítástechnikát.

Peti Péter önmagáról:

1989-ben Indiában egy egyetemi könyvtárban döntöttem el, hogy a digitális fotográfia  nekem való, azzal szeretnék a jövőben foglalkozni. A szerencsémnek köszönhetően azóta mindig a legjobb technika segítségével dolgozhattam. 2014-től pedig abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a PhaseOne csúcstechnikát használhatom. 5. éves fotófalusi vagyok. Minden évben alig várom azt a tíz napot, amit a barátaimmal tölthetek. Három éve a Nyúlbookban foglaltam össze amit a fotográfiáról gondolok.

A csúcstechnológia használatát fogjuk veletek gyakorolni a tájkép fotózás, a portré fotózás, kulturális környezetünk értékeinek bemutatása, csendélet és makrófotózás területén.

A legkorszerűbb technika nyújtotta lehetőséget lehet kipróbálni az analóg alkotások digitalizálása és az archaikus eljárások támogatása területén.

Workshopom során a legfontosabb tényező az együtt gondolkodás lesz. Te hozod az ötleteidet, én hozom a technológiát, és a fotográfia és a világítástechnika adta lehetőségeket kihasználva együtt megvalósítjuk az általad elképzelteket.

Kurzusvezető:
Peti Péter, a Tripont képviselője

Az alábbi időpontban csatlakozhatsz a kurzushoz:
2020. augusztus 2. 14:00
Időtartama:
2020 augusztus 2. – augusztus 9.

Árakról itt informálódhatsz. Ha csatlakoznál más kurzusunkhoz is, jelöld a jelentkezési lapodon.

JELENTKEZEM