Baráth Gábor // MINDENKINEK KEDVES, NEDVES ELJÁRÁS // MEGTELT!

MEGTELT – Várólistás!
A nedves kollódiumos eljárás egy egészen varázslatos, fotótörténeti eljárás, amellyel az utóbbi időben egyre több alkotó próbálkozik. A kihuzatos fa kamerákkal üveglemezre készített képek egészen különleges hangulatvilágát és a nagy részletgazdagságot még a digitális korszak legkorszerűbb fényképező gépei sem tudják túlszárnyalni. A képek készítése nagy elmélyüléssel jár, és minden egyes öntött, exponált, hívott lemez teljesen egyedi, és megismételhetetlen eredményt hoz.

MEGTELT! (várólistás)

Kurzusvezető: Baráth Gábor

A kurzus azoknak szól akik már tisztában vannak a nedves kollódiumos eljárás alapjaival és szeretnék tudásukat magasabb szintre emelni. A kurzuson segítséget nyújtunk a saját labor vagy mobil sötétkamra kialakításában és a szükséges vegyszerek és eszközök kiválasztásában és szó lesz a műfényes világítás lehetőségeiről. A legfontosabb azonban a saját projektek elkészítésének támogatása, vagyis ha tudod mit szeretnél segítünk abban, hogyan csináld.

A jelentkezők felkészültségi szintjüknek, tapasztaltságuknak megfelelően kapnak szakmai segítséget, személyre szóló képzést.

Baráth Gábor több fotós témájú könyv, többek között az Adobe Photoshop Lightroom – digitális képkidolgozás fotósoknak és a Furmányos fotós könyv) szerzője és több angol nyelvű fényképészeti tárgyú könyv fordítója. Fényképei több kiállításon láthatók voltak, 2023-ban megnyerte az Esztergomi Fotóbiennálé fődíját.

Az alábbi időpontban csatlakozhatsz a kurzushoz:
2024. július 28. 14:00
Időtartama:
2024. július 28. – augusztus 4.

Árakról itt informálódhatsz. Ha csatlakoznál más kurzusunkhoz is, jelöld a jelentkezési lapodon.

JELENTKEZEM

NEKED AJÁNLJUK A KÖVETKEZŐ KURZUSAINKAT IS: Archaikus fotóeljárások // Camera obscura // Analóg harmóniák